Czas przygotowania
Ilość porcji
Poziom trudności
Składniki:
Sposób przygotowania:
KROK 1 – PRZYGOTOWANIE FILETA
Łososia skrapiamy sokiem z cytryny i posypujemy marynatą łagodną, po czym panierujemy:
KROK 3 -SMAŻENIE
Łososia pojedynczo wrzucamy do oleju, o minimalnej temperaturze 180⁰C.
Smażymy przez około 3 minuty.
KROK 4 – PRZYGOTOWANIE SAŁATKI
Warzywa myjemy. Sałatę rwiemy na cząstki i wrzucamy do miski.
Ogórek, papryki oraz rzodkiewkę kroimy na plastry, pomidorki na ćwiartki,
mieszamy wszystko i doprawiamy solą, pieprzem i szczyptą ulubionych ziół.
Podajemy z sałatką.
© 2018 Greatgastro - Producent i dystrybutor panierki i marynat do kurczaka i ryb. Wszelkie prawa zastrzeżone.