Składniki:

 

 

Dressing:

 

Sposób przygotowania:

 

KROK 1 – PRZYGOTOWANIE FILETA

Oczyszczamy fileta. Marynatę rozpuszczamy w oleju, zalewamy nią mięso i odstawiamy do lodówki na co najmniej godzinę, jednak najlepszy efekt uzyskamy po 8 godzinach.

 

KROK 2 – PRZYGOTOWANIE DODATKÓW

 

Warzywa myjemy. Sałatę rwiemy na cząstki i wrzucamy do miski. Ser i paprykę kroimy w kostkę, ogórki na cienkie talarki, cebulę w półksiężyce, a pomidory w ćwiartki.

Mieszamy wszystko z roszponką.

 

KROK 3 – PRZYGOTOWANIE DRESSINGU

 

Mieszamy oliwę z musztardą i miodem, doprawiamy bazylią i marynatą Paprika Grill, mieszamy wszystko i układamy na talerzu.

Zamarynowanego fileta smażymy na patelni grillowej z obu stron przez około 5 minut. Podajemy z ulubioną  sałatką.

 

Smacznego!

 Bilal Powell Womens Jersey Randall Cobb Womens Jersey