Składniki:

 

Sposób przygotowania:

KROK 1 – PRZYGOTOWANIE FILETA

Oczyszczamy fileta. Marynatę rozpuszczamy w oleju, zalewamy nią mięso i odstawiamy do lodówki na co najmniej godzinę, jednak najlepszy efekt uzyskamy po 8 godzinach.

 

KROK 2 – PRZYGOTOWANIE DODATKÓW

Makaron gotujemy al dente.

Sałatę myjemy, rwiemy na części, mieszamy z solą, pieprzem i oliwą.

Oliwki kroimy na plastry, mieszamy z sałatą i makaronem.

 

KROK 3 – SMAŻENIE FILETA

Do sałatki możemy również dodać serek feta, pokrojony w kosteczkę.

Zamarynowanego fileta smażymy na grillu lub patelni grillowej z obu stron przez około 5 minut.

Podajemy z sałatą i przygotowanym makaronem.

 

Smacznego!

 Shaun Alexander Womens Jersey