Składniki:

 

Sposób przygotowania:

 

KROK 1 – PRZYGOTOWANIE FILETA

Oczyszczamy fileta. Marynatę rozpuszczamy w oleju, zalewamy nią mięso i odstawiamy do lodówki na co najmniej godzinę, jednak najlepszy efekt uzyskamy po 8 godzinach.

 

 

KROK 2 – PRZYGOTOWANIE SAŁATKI

Warzywa myjemy. Ser i paprykę kroimy w kostkę, ogórki na cienkie talarki, cebulę w półksiężyce, a pomidory w ćwiartki.

Mieszamy wszystko z roszponką, doprawiamy solą i pieprzem do smaku i układamy na talerzu.

 

KROK 3 – GRILLOWANIE FILETA

Fileta wyciągamy z marynaty i smażymy na patelni grillowej z obu stron przez około 5 minut.

Podajemy przygotowaną wcześniej sałatką.

 

Smacznego!

 Peyton Manning Jersey